Informatii despre Programe de studii complementare in vederea obtinerii de atestate :

 

ORDIN privind modificarea și completarea Ordinului ministrului sănătății nr. 418/2005 pentru aprobarea Catalogului național de programe de studii complementare în vederea obținerii de atestate de către medici, medici dentiști și farmaciști, precum și a Normelor metodologice de organizare și desfășurare a acestora. ( detalii )

Programe de studii complementare organizate in perioada 2009 - 2010. ( continuare )

În temeiul aprobarii MSP nr. EN/5818/ 1.06.2007, începând cu aceeasi data, CNPDSB elibereaza adeverinte privind parcurgerea, în cadrul specializarii prin rezidentiat, a unor module similare, total sau partial, cu unele programe de studii complementare pentru obtinerea de atestate, potrivit prevederilor ord. MS nr. 418/2005. Drepturile si obligatiile aferente acestor abilitati fac parte integranta din competenta profesionala standard a medicilor cu specializarile respective. ( continuare )

CNPDSB organizeaza un program de studii complementare pentru obtinerea atestatului în Ecografie vasculara, care se va desfasura la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Clinica de Cardiologie, în perioada 29.01.2007-20.04.2007, având ca responsabil pe d-na Dr. Roxana DARABONT. ( continuare )

Catalogul național de programe de studii complementare în vederea obținerii de atestate de către medici, medici dentiști și farmaciști, precum și a Normelor metodologice de organizare și desfășurare a acestora (Ordin nr. 418 din 20/04/2005) ( continuare )