In perioada 26 – 28 aprilie 2017, la Iasi, in salile Centrului de Conferinte Palas va avea loc cea de-a doua editie a Conferintei Nationale cu participare internationala “Abordul multidisciplinar in preventia si managementul obezitatii” – NOBEZ 2017.

17.02.2017 / Eventer.Net

 

Dragi colegi si prieteni,

Imi revine deosebita placere de a va invita la a doua editie a Conferintei Nationale cu participare internationala “Abordul multidisciplinar in preventia si managementul obezitatii” – NOBEZ 2017. Evenimentul va avea loc in perioada 26 – 28 aprilie 2017, la Iasi, in salile Centrului de Conferinte Palas.

Editia de anul trecut – NOBEZ 2016 a reprezentat un succes incontestabil, atat din punct de vedere al participarii (peste 400 de participanti), cat si din punct de vedere al programului stiintific ce a inglobat 17 specialitati implicate in preventia si managementul obezitatii.

Va asiguram ca vom mentine nivelul de anul trecut si vom incerca sa il depasim prin calitatea informatiilor prezentate interactiv in cadrul conferintei de catre speakerii invitati din tara si strainatate, precum si prin participarea dumneavoastra la acest eveniment.

“Get involved”, sloganul din acest an, speram sa se concretizeze prin implicarea activa a tuturor colegilor din specialitatile medicale in cercetarea, preventia si managementul obezitatii – de la medici specialisti la asistenti medicali, psihologi, sociologi, nutritionisti si cercetatori.

Va asteptam la conferinta!

Dr. Daniel Timofte
Presedintele conferintei

SPEAKERI INVITATI DIN STRAINATATE: Ahmed R. Ahmed (U.K.), Alexander Miras (U.K.), Aleksandr Neimark (Russia), Dimitri Pournaras (U.K.), Ashish Sinha (SUA), Tudor Toma (U.K.), Mikael Wiren (Sweden).

Program

Lucrarile stiintifice se vor desfasura in salile de conferinte Mozart si Vivaldi (Centrul de Conferinte Palas, et. 2 – Palas Mall).

Miercuri, 26 aprilie 2017

10:00 – 17:00

Workshop-uri (tematica si taxa de workshop vor fi publicate in curand)

18:00

Deschiderea oficiala si cocktail-ul de bun-venit

Joi, 27 aprilie 2017

08:30 – 18:00

Lucrari stiintifice (cu pauze pentru cafea si pranz)

20:00

Cina

Vineri, 28 aprilie 2017

08:30 – 17:00

Lucrari stiintifice (cu pauze pentru cafea)

17:00

Inchiderea lucrarilor

 

METODE DE TRIMITERE A REZUMATELOR:
• prin accesarea sectiunii “Pagina mea”, apoi sectiunea “Trimite rezumate” – forma recomandata de trimitere;
• prin e-mail pe adresa: contact@nobez.ro, ca fisier atasat (va rugam sa precizati in email forma de prezentare)


ATENTIE!
Nu puteti trimite rezumate inainte de a va inscrie!
Nu se admite transmiterea rezumatelor prin fax!
Vor fi publicate numai rezumatele la care cel putin unul din autori a achitat taxa de participare. Pentru rezumatele trimise prin e-mail trebuie sa respectati instructiunile de mai jos, iar pentru cele inscrise direct pe site trebuie sa urmati instructiunile de pe pagina web aferenta.
Se accepta doar lucrari nepublicate, autorii asumandu-si integral raspunderea asupra continutului.


CONFIRMARI
Rezumatele acceptate de catre Comitetul stiintific vor fi confirmate autorilor prin e-mail dupa data de 10.04.2017 si vor fi publicate in volumul de rezumate al conferintei.


CONDITII DE PREZENTARE
Forma de prezentare a lucrarilor: oral sau e-poster.
Lucrarile prezentate oral: proiectari cu videoproiector asistate de computer (PowerPoint ’97-2013).
e-Posterele vor fi prezentate exclusiv pe suport electronic si vor rula pe toata perioada conferintei, in zona e-Postere. Suporturile electronice pe care vor fi prezentate e-posterele vor avea suport ratio setat la 16:9 (portrait).
Comitetul stiintific isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge lucrarile propuse si de a selecta lucrarile in vederea prezentarii orale sau e-poster.
Autorii care vor prezenta lucrarile oral vor furniza secretariatului conferintei, in momentul validarii inscrierii sau cu cel putin doua ore inaintea prezentarii, o copie pe memory stick a fisierului ce contine prezentarea lucrarii stiintifice.

TERMENUL LIMITA PENTRU INSCRIERE CU TAXA REDUSA SI TRIMITERE REZUMATE ESTE 31 MARTIE 2017!  

TAXE DE PARTICIPARE:

        Categoria de participant       

Pana la
31 martie 2017 

Dupa
31 martie 2017*

medici primari/specialisti

250 RON

500 RON

medici rezidenti

50 RON

150 RON

asistenti medicali

50 RON

150 RON

specialitati non-medicale

100 RON

200 RON

studenti

          Gratuit in limita a 50 de locuri

* participantii inscrisi dupa 31 martie 2017 (inclusiv cei inscrisi pe loc) vor primi geanta cu materialele de conferinta in limita stocului disponibil

 

Pentru inscrieri si plati online, trimitere rezumate si orice alte informatii suplimentare despre acest eveniment, va rugam sa accesati site-ul www.nobez.ro.

OPERATORUL EVENIMENTULUI: EVENTER.NET, www.eventernet.ro
Adresa: Str. Anastasie Panu nr. 13, bloc Ghica Voda (mezanin), Iasi
Telefon: 0332.40.88.00-03; Fax: 0332.40.88.07
E-mail: contact@nobez.ro, contact@eventernet.ro
Website: www.nobez.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical Urmărește-ne pe Facebook .