In perioada 8 - 10 iunie 2017 la Hotelul Intenational Iasi va avea loc primul Curs International de reproducere umana asistata organizat de International Federation of Fertility Societies (IFFS) in colaborare cu Societatea Romana de Medicina Reproductiva, eveniment ce va aduce la Iasi personalitati de prestigiu din domeniul Reproducerii Umane Asistate.

24.02.2017 / Eventer.Net

 

Profesorii Richard Kennedy, Mark Hamilton, Dominique de Zeigler, Edgar Mocanu, alaturi de specialisti din Romania si din Europa vor prezenta cazuri clinice si standardele de diagnostic si tratament   in   domeniul   infertilitatii promovate de IFFS.

Potrivit Institutului National de Statistica, in tara noastra fertilitatea a intrat pe un trend descendent accentuat. In prezent, rata este de 1.3 copii per femeie, una dintre cele mai scazute valori din Europa. Se estimeaza ca in acest ritm, in 2050, Romania va ajunge la o populatie de doar 14 milioane de locuitori, fata de aproximativ 19 milioane, cat sunt in prezent. Reducerea fertilitatii si a natalitatii are un impact major asupra structurii demografice pe varste – “imbatranirea populatiei”. Efectele economice potentiale ale unei astfel de modificari sunt importante: contributiile populatiei active vor scadea iar fondurile necesare sustinerii populatiei in varsta vor creste.

Utilizarea tehnicilor de reproducere umana asistata in Romania este foarte redusa in comparatie cu alte tari europene daca ne uitam la indicatorii de performanta: numar de cicluri/proceduri ART per million femei fertile si numar de femei nou nascuti prin ART. ESHRE estimeaza cererea de tratament prin reproducere asistata la 1500 cupluri/1 milion locuitori (ESHRE 2001). In Romania datele sunt total defavorabile. In loc de 18 milioane locuitori x 1500 = 27.000 cicluri/an Romania are 150 cicluri/1 milion de locuitori = 2700 cicluri/an, si multe efectuate in strainatate.

Primul Curs International organizat de International Federation of Fertility Societies (IFFS) in colaborare cu Societatea Romana de Medicina Reproductiva aduce la Iasi personalitati de prestigiu din domeniul Reproducerii Umane Asistate.

Profesorii Richard Kennedy, Mark Hamilton, Dominique de Zeigler, Edgar Mocanu, alaturi de specialisti din Romania si din Europa vor prezenta cazuri clinice si standardele de diagnostic si tratament in domeniul infertilitatii promovate de IFFS.

Prof. univ. dr. Mircea Onofriescu
Presedintele Societatii Romane de Obstetrica Ginecologie
Presedintele Societatii Romane de Medicina Reproductiva

Asist. univ. dr. Bogdan Doroftei
Reprezentant CNR al Romaniei la ESHRE
Medic primar obstetica-ginecoloogie, supraspecializare medicina reproductiva

 

TIP PARTICIPANT

PANA LA 05.05

DUPA 05.05

Medic primar/specialist

150 €

200 €

Medic rezident

75 €

100 €

PLATA TAXELOR
Taxa de participare se va plati in contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la Unicredit Bank Iasi. Cod fiscal Eventer.Net: RO 26964360.  Plata se va efectua in lei, la cursul BNR din ziua platii.
Aceste taxe se pot plati si online, cu cardul, accesand sectiunea “Plata serviciilor achizitionate”, dupa autentificarea in Pagina Personala (este necesara inscrierea pe site pentru a putea accesa Pagina Personala).

ATENTIE! 
Contravaloarea taxelor mentionata in tabel reprezinta suma neta care trebuie sa fie incasata de catre organizator. Comisioanele bancare aferente revin in sarcina platitorului. Va multumim!

TAXA DE PARTICIPARE INCLUDE:
– diploma de participare, mapa cu documentele evenimentului si ecuson, accesul la sesiunile de lucrari, la coffee-break-uri si la cina.

Important!
Inscrierea este validata dupa ce operatorul evenimentului primeste dovada de plata a taxei de participare prin email sau fax (contact@curs-iffs.ro; 0332-40-88-07).

METODE DE INREGISTRARE
Va rugam sa va inscrieti la eveniment online, accesand sectiunea “Inregistrare online”. Ulterior inregistrarii, puteti accesa pagina personala, in baza numelui de utilizator si a parolei stabilite in formular, pentru a rezerva cazare sau pentru a plati online serviciile rezervate.

VALIDAREA INREGISTRARII
Inregistrarea dvs. la eveniment va fi validata dupa ce operatorul primeste copiile documentelor de plata sau a datelor din documentele de plata.
Copiile sau datele documentelor care atesta plata pot fi trimise folosind una dintre urmatoarele metode:

ONLINE
• prin completarea sectiunii “Plata serviciilor achizitionate” din sectiunea “Pagina mea”
• prin e-mail, ca document scanat si atasat e-mailului, pe adresa: contact@curs-iffs.ro
OFFLINE
• Prin fax la numarul: 0332.40.88.07

VOUCHER DE SERVICII SI PLATI
Voucherul de servicii si plati (documentul ce contine situatia serviciilor rezervate si a platilor efectuate pentru CURS IFFS) va fi trimis prin e-mail, pe adresa furnizata de dvs. in formularul de inregistrare, dupa data de 05 mai 2017. Va recomandam sa prezentati acest document la secretariatul evenimentului pentru ridicarea materialelor.

OPERATORUL EVENIMENTULUI:       

EVENTER.NET, www.eventernet.ro

Adresa: Str. Anastasie Panu nr. 13, bloc Ghica Voda (mezanin), Iasi

Telefon: 0332.40.88.00-03; Fax:      

0332.40.88.07

E-mail: contact@curs-iffs.ro 

, contact@eventernet.ro

Website : www.curs-iffs.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical Urmărește-ne pe Facebook .