Conferintei Nationale de Chirurgie 2017

13.02.2017 / Eventer.Net

 

In perioada 4 - 7 octombrie 2017, orasul Iasi, cel mai vechi centru universitar al Romaniei, va gazdui o noua editie a Conferintei Nationale de Chirurgie.

Dragi colegi,

Este o reala placere si o mare onoare sa va adresez in acest an, in numele Societatii Romane de Chirurgie, invitatia de a participa la Conferinta Nationala de Chirurgie. Este nu doar un eveniment de traditie, ci si unul din evenimentele majore ale medicinei romanesti, atat prin aria stiintifica acoperita, cat si prin participare. Temele centrale pe care vi le propunem pentru conferinta din acest an a Societatii Romane de Chirurgie sunt “Chirurgia minim invaziva a tubului digestiv” si „Complicatii majore in chirurgia abdominala”.

Editia din acest an este gazduita de orasul Iasi, cel mai vechi centru universitar al Romaniei. Aici, si studiul medicinei are radacini vechi si adanci, certificatul de nastere al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Grigore T. Popa” purtand data 30 septembrie 1879. Presedintele Comitetului local de organizare este colegul si prietenul nostru Prof. Dr. Viorel Scripcariu, in dubla sa calitate de chirurg membru al Societatii Romane de Chirurgie si rector al U.M.F. „Grigore T. Popa” Iasi.

Am convingerea ca temele de dezbateri propuse, calitatea lucrarilor dumneavoastra precum si efortul comun al organizatorilor reprezinta tot atatea premise pentru ca si editia din acest an a Conferintei Societatii Romane de Chirurgie sa fie nu doar un succes, ci si un eveniment cu adevarat memorabil.

Prof. dr. Silviu Constantinoiu
Presedintele conferintei

Temele centrale propuse pentru conferinta Societatii Romane de Chirurgie sunt “Chirurgia minim invaziva a tubului digestiv” si „Complicatii majore in chirurgia abdominala”.

TEMATICA STIINTIFICA: “Chirurgia minim invaziva a tubului digestiv” si “Complicatii majore in chirurgia abdominala”

Programul stiintific al Conferintei Nationale de Chirurgie va include sesiuni pentru medici, asistenti medicali si studenti. Lucrarile se vor desfasura in salile de conferinta din cadrul Palatului Culturii, Centrului de Conferinte Palas (salile Rossini si Verdi) si din cadrul Hotelului International.

Lucrarile conferintei vor fi creditate EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania si de catre OAMGMAMR.

Miercuri, 4 octombrie 2017

Cursuri pre-conferinta

Joi, 5 octombrie 2017

08.00 – 18.00

Lucrari stiintifice (cu pauze de cafea si pranz)

Vineri, 6 octombrie 2017

08.00 – 18.00

Lucrari stiintifice (cu pauze de cafea si pranz)

Sambata, 7 octombrie 2017

09.00 – 13.00

Lucrari stiintifice (cu pauza de cafea)

 

METODE DE TRIMITERE A REZUMATELOR:
• prin completarea FORMULARULUI PENTRU TRIMITEREA REZUMATELOR – forma recomandata de trimitere (formularul este disponibil dupa logarea in contul personal si accesarea sectiunii “Inscrierea rezumatelor”);
• prin e-mail pe adresa: contact@cnchirurgie.ro, ca fisier atasat (va rugam sa precizati in email forma de prezentare si tematica)

ATENTIE!
Vor fi publicate numai rezumatele la care cel putin unul din autori a achitat taxa de participare la conferinta.
Se accepta doar lucrari nepublicate, autorii asumandu-si integral raspunderea asupra continutului.

CONFIRMARI
Rezumatele acceptate de catre Comitetul stiintific vor fi confirmate autorilor prin e-mail dupa data de 5 septembrie 2017 si vor fi publicate in volumul de rezumate al conferintei.

CONDITII DE PREZENTARE
Forma de prezentare a lucrarilor: oral sau e-poster.
Lucrarile prezentate oral: proiectari cu videoproiector asistate de computer (PowerPoint ’97-2013). Comitetul stiintific isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge lucrarile propuse si de a selecta lucrarile in vederea prezentarii orale sau e-poster.
e-Posterele vor fi prezentate exclusiv pe suport electronic si vor rula pe toata perioada conferintei, in zona e-Postere. Suporturile electronice pe care vor fi prezentate e-posterele vor avea suport ratio setat la 16:9 (portrait).
Autorii care vor prezenta lucrarile oral vor furniza secretariatului conferintei, in momentul validarii inscrierii sau cu cel putin doua ore inaintea prezentarii, o copie pe memory stick a fisierului ce contine prezentarea lucrarii stiintifice.

TERMENE LIMITA PENTRU INSCRIEREA CU TAXA REDUSA: 16 iunie 2017 si 31 august 2017

TERMEN LIMITA PENTRU TRIMITEREA REZUMATELOR: 30 iunie 2017

TAXE DE PARTICIPARE:

 

Categoria de participant

Pana la
16 iunie 2017

 

16 iunie – 31 august

Incepand cu
1 sept. 2017**

medic primar/specialist, membru SRC*

130 euro

150 euro

200 euro

medic rezident, membru SRC*

40 euro

50 euro

80 euro

medic primar/specialist, NON-membru SRC

260 euro

280 euro

300 euro

medic rezident, NON-membru SRC

100 euro

120 euro

140 euro

asistent medical

30 euro

40 euro

60 euro

student

gratuit

10 euro

20 euro

medic pensionar

gratuit

gratuit

membru de onoare SRC

gratuit

gratuit

gratuit

* Statutul de membru al Societatii Romane de Chirurgie se obtine prin achitarea cotizatiei SRC.
**Participantii ce se vor inscrie la conferinta incepand cu 01.09 vor primi geanta evenimentului in limita stocului disponibil.

Pentru inscrieri online, trimitere rezumate si orice alte informatii suplimentare despre CNC 2017, va rugam sa accesati site-ul www.cnchirurgie.ro.

OPERATORUL EVENIMENTULUI: EVENTER.NET, www.eventernet.ro
Adresa: Str. Anastasie Panu nr. 13, bloc Ghica Voda (mezanin), Iasi
Telefon: 0332.40.88.00-03; Fax: 0332.40.88.07
E-mail: contact@cnchirurgie.ro, contact@eventernet.ro
Website: www.cnchirurgie.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical Urmărește-ne pe Facebook .