eMedic.ro      


Fondat 2001     |                     Site dedicat informarii medicilor.                   |      English


   Acasă  |  Examene  |  Avizări  |  Jobs  |  Postuniversitar  |  Articole  |  Legislație  |  Aparatura medicala  |  Links  |  Forum  |  Librarie  |  Contact

        Burse medicale :

 

Metodologie privind acordarea burselor de studiu pentru studenti, în anul universitar 2010-2011, în cadrul proiectului „Dezvoltarea dermato-oncologiei ca linie integrată de învățământ superior medical (studii de licență și masterat) și a unei rețele de parteneriat interuniversitare în domeniu”. ( detalii ) 

BURSE POSTDOCTORALE : Studii postdoctorale in domeniul eticii politicilor de sanatate. ( detalii )

Burse Erasmus 2010-2011 - UMF "Gr.T.Popa" Iasi ( detalii )

In cadrul contractului de colaborare dintre Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr.T.Popa” din Iasi si Universitatea Catolica din Louvain, Belgia, pentru anul universitar 2010 / 2011 se ofera, pentru o perioada de 1 an (cu eventuale posibilitati de prelungire de 1 an), burse pentru formarea profesionala a rezidentilor in urmatoarele specialitati: ( detalii )

Bursa de cercetare a Societatea Romana de Cardiologie ( detalii )

Colgate - Palmolive si Asociatia Medicilor Stomatologi cu Practica Privata din Romania organizeaza a cincea editie a programului Bursa Colgate - AMSPPR, premiul cel mare constand in cinci burse de cate 1.000 de dolari. ( detalii )

Fundatia Fogarty, SUA, Case Western Reserve University, Clevelend, Ohio, SUA si Colegiul Medicilor OFERA 2 burse pentru MASTERAT in BIOETICĂ. ( detalii )

Centrul Național pentru Burse de Studii în Străinătate A lansat în data de 18.11.2008, concursurile naționale pentru studii în străinătate, pentru anul universitar 2009-2010. Calendarele de desfășurare a concursurilor naționale pentru bursele oferite în cadrul documentelor de colaborare bilaterală sau în mod unilateral de alte state, în anul universitar 2009-2010. ( detalii )

Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate (CPSS) in colaborare cu American Austrian Foundation (AAF) si cu Open Society Institute New York (OSI) deruleaza in Romania programul Seminariilor Medicale Internationale Salzburg. Pentru a va inscrie la Seminariile Medicale Internationale Salzburg 2009, va rugam sa efectuati urmatorii pasi: ( detalii )

Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, prin Centrul National pentru Burse de Studii în Strainatate, anunta lansarea ofertei de burse pentru anul universitar 2008 - 2009 . ( detalii )

Burse ce ti se potrivesc daca esti Student , Masterand , Rezident , Doctorand , Cadru didactic . ( detalii )

Ministerul Educației și Cercetării, prin Centrul Național pentru Burse de Studii în Străinătate, relansează ofertă pentru bursele destinate stagiilor de studii universitare și postuniversitare în străinătate, instituite prin H.G. nr. 697/1996, modificată prin H.G. nr. 533/1998. Bursele se atribue pentru stagii de studii universitare, postuniversitare, stagii de cercetare/specializare postuniversitară și postdoctorală în străinătate cu durata de 2 - 10 luni, astfel încât să totalizeze până la 600 de luni de bursă într-un an universitar. ( detalii )

 


LaMedic.ro               la-Bucuresti.ro               laZiar.ro               la-Televizor.ro               la-Facultate.ro               laHotel.ro               la-Masa.ro               laExecutareSilita.ro

©2010