MedLife își consolidează poziția de lider în Brașov și investește în extinderea spitalului, dar și în deschiderea unei noi hyperclinici și a unui nou laborator MedLife este singurul operator din Brașov care oferă servicii medicale integrate prin hyperclinici, laboratoare, maternitate, centru de pediatrie, spital și farmacie 2 februarie 2017, Brașov:

04.02.2017 / MedLife

 

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, își extinde prezența în Brașov și anunță deschiderea unei noi hyperclinici și a unui nou laborator.

Astfel, prin inaugurarea acestor unități medicale și mutarea serviciilor de ambulatoriu în noul spațiu, Spitalul MedLife Brașov se extinde cu 18 paturi, în regim de spitalizare de zi, unitatea funcționând în prezent cu un total de 108 paturi și 3 săli de operație. MedLife își întărește astfel poziția de lider în zona Transilvaniei, fiind singurul operator privat de sănătate care pune la dispoziția pacienților servicii integrate de ambulatoriu, imagistică, analize de laborator, intervenții chirurgicale și spitalizare, toate sub același acoperiș.

“În paralel cu această lansare s-a eliberat o parte din spitalul MedLife Brașov, care va cuprinde o nouă secție spitalicească cu paturi, construcția fiind în ideea eficientizării prin adăugarea de servicii spitalicești pe lângă costurile fixe deja existente. Acoperim o gamă largă de intervenții chirurgicale, iar datorită tehnologiei din dotare și a echipei medicale, reușim să gestionăm din ce în ce mai multe intervenții de complexitate medie și crescută. De aceea, investițiile pe care le avem în desfășurare reprezintă un pas firesc în dezvoltarea noastră pe segmentul spitalicesc”, a declarat Mihai Marcu, Președinte și CEO MedLife. Noua hyperclinică MedLife Brașov este situată în zona Gării, în locul fostului magazin Lidl.

Aceasta oferă brașovenilor investigații și tratamente pentru 32 de specialități, printre care gastroenterologie, chirurgie generală, pediatrie, ortopedie, dermatologie, neurologie și ORL. Noua unitate cuprinde 21 cabinete medicale destinate consultațiilor și investigațiilor clinice și paraclinice, trei săli de tratament și două cabinete de explorări funcționale. Echipa medicală este formată din 95 de medici și personal de suport. Noul laborator, cea de-a patra unitate din portofoliu MedLife Brașov, este structurat pe patru departamente (biochimie, hematologie, imunologie și microbiologie) și este dotat cu aparatură de ultimă generație, de înaltă acuratețe și precizie, oferind o gamă largă și complexă de investigații.

Aceste două proiecte sunt rezultatul unei investiții de 1,3 milioane de euro și ocupă o suprafață de 1300 mp. “Ne-am lansat pe piața din Brașov acum 7 ani, ca urmare a finalizării unei tranzacții de preluare a Policlinicii de Diagnostic Rapid. Am continuat să investim, am crescut calitatea serviciilor și complexitatea actului medical, Brașovul devenind al doilea centru de business pentru MedLife. Ne bucurăm că putem oferi atât brașovenilor, cât și locuitorilor din proximitatea județului o unitate medicală modernă, unde vor putea beneficia de pachete de prevenție personalizate, respectiv de servicii medicale integrate la cele mai înalte standarde.

Vom continua să ne consolidăm poziția la nivel național atât prin achiziții, cât și prin proiecte de tip greenfield”, a declarat Mihai Marcu. Hyperclinica MedLife Brașov este situată pe strada Turnului, nr. 2, și funcționează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 21:00 și sâmbăta, în intervalul 08:00 – 14:00. Pentru informații și programări, pacienții pot accesa numărul de call center 0268 960. MedLife a intrat pe piața din Brașov în 2010, odată cu achiziționarea grupului de firme PDR Brașov.

În prezent, compania reunește în portofoliu un spital multidisciplinar (Spitalul MedLife Brașov), o maternitate (Maternitatea MedLife Eva Brașov), trei hyperclinici (hyperclinica MedLife PDR Vulturului, hyperclinica MedLife PDR Turnului și hyperclinica MedLife Brașov), un Centru de Pediatrie, șase centre medicale (Făgăraș, Sf. Gheorghe, Codlea, Bran, Poiana Brașov, Săcele), patru laboratoare de analize medicale (Brașov și Sf. Gheorghe) și o farmacie proprie, parte a lanțului PharmaLife Med.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical Urmărește-ne pe Facebook .