Noua directoare medicală a Spitalului Județean Sibiu este fosta șefă a Secției Recuperare

01.08.2017 / Agerpres

 

Noul director medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Sibiu este medicul Florina Ligia Popa, fosta șefă a Secției Recuperare Medicală, profesor la Facultatea de Medicină din oraș.

Cel mai mare spital public din județul Sibiu, SCJU, are și un nou director de îngrijiri în persoana asistentei Irina Ionela Rotariu, care a revenit în respectiva unitate după ce a lucrat foarte mulți ani la un spital privat din oraș.

Cele două noi directoare ocupă cele funcțiile respective în urma unui concurs organizat în luna iulie. Fostul director medical, medicul Călin Cipăian a demisionat, iar fostul director de îngrijiri, asistentul Mihu Andrei, s-a pensionat.

Potrivit comunicatului de presă, conf. univ. dr Florina Ligia Popa va deține această funcție începând din data de 7 august 2017, iar as. pr. Irina Ionela Rotariu din data de 4 august 2017, în urma încheierii contractelor de administrare cu managerul spitalului, Cornel Benchea. Contractele se încheie pe o perioadă de 3 ani.

“Vreau să le mulțumesc domnilor dr. Calin Remus Cipăian și as. pr. Andrei Mihu pentru activitatea depusă în calitate de director medical, respectiv director de îngrijiri, în sprijinul îmbunătățirii calității actului medical în Spitalul Județean. Doctorul Cipăian rămâne mai departe în grupul de lucru pentru proiectul noului spital, fiind un specialist cu o apreciabilă experiență în domeniu”, precizează Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical Urmărește-ne pe Facebook .