Un fost secretar de stat din MDRAP, Cătălin Rotea, manager al Spitalului Județean de Urgență Olt

24.08.2017 / Agerpres

 

Noul manager al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Slatina va fi Cătălin Rotea, fost prefect în perioada septembrie 2013 – martie 2014 și fost secretar de stat în cadrul MDRAP în perioada ianuarie – martie 2017, potrivit președintelui Consiliului Județean (CJ) Olt, Marius Oprescu.

Cătălin Rotea va fi numit manager al SJU Slatina începând cu data de 1 septembrie, a adăugat Oprescu. Rotea o va înlocui în funcția de manager al SJU Slatina pe Elena Vișan, care a demisionat din acest post pe 23 august, anunțând că dorește să activeze în mediul privat.

“Am avut o discuție cu doamna Elena Vișan, am ajuns de comun acord la întreruperea contractului de management. Nu există nemulțumiri ale noastre vizavi de managementul de la spital până în acest moment. A fost un lucru (demisia Elenei Vișan) pe care l-am stabilit de comun acord. Acolo (…) manager interimar va merge Cătălin Rotea”, a spus președintele CJ Olt.

Spitalul Județean de Urgență Slatina se află în administrarea CJ Olt, iar Elena Vișan ocupa funcția de manager în urma unui concurs organizat în anul 2016.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical Urmărește-ne pe Facebook .