Bayer HealthCare anunță lansarea Aspirinź drajeuri, reinvenția medicamentului Aspirinź 500mg comprimate pentru ameliorarea durerilor. Noul Aspirin utilizează o tehnologie micro-activă pentru a ameliora durerile de două ori mai rapid decât până acum.

07.07.2015 / Ogilvy PR

 

Un vechi proverb spune că viața este prea scurtă pentru a aștepta. În lumea de azi, în care totul se desfășoară în ritm alert, nimeni nu vrea să aștepte pentru nimic, cu atât mai puțin pentru ameliorarea durerii. Acesta este motivul pentru care Bayer HealthCare lansează  noul Aspirinź, despre care s-a demonstrat clinic că ameliorează durerea de două ori mai rapid decât comprimatele clasice de Aspirinź. Încă de la introducerea „medicamentului minune“, care a fost Aspirinź în 1899, Bayer HealthCare și-a menținut angajamentul în domeniul inovației.Noul Aspirinź este rezultatul a peste o sută de ani de știință și descoperiri, toate acestea pentru ca dumneavoastră să vă puteți relua activitățile cotidiene, fără să mai suferiți din cauza durerilor, de două ori mai rapid decât până acum.

Prin utilizarea unei tehnologii micro-active brevetate, noul Aspirinź  este una din cele mai importante inovații din istoria brandului. Cu ambalajul său nou, verde în totalitate și blisterele cu aspect plăcut și inovatoare, portabile, sub formă de trifoi, acesta va înlocui comprimatele de Aspirinź de 500 mg pe rafturile din toată țara.

„În lumea de azi, în care totul se desfășoară în ritm alert, viteza analgeziei este la fel de importantă ca puterea produsului,“ a declarat Emilio Bellantoni, Country Division Head Bayer Consumer Care  Romania – Bulgaria –Moldova . „Noul Aspirinź ne permite să punem la dispoziția clienților noștri efectul analgezic de încredere a medicamentului Aspirinź, la o viteză mai mare decât a fost vreodată până acum, ceea ce le va permite să își reia viețile trepidante, fără dureri.“

Noul Aspirinź utilizează o tehnologie brevetată care micșorează particulele din Aspirin 500 mg comprimate  în microparticule ale căror dimensiuni sunt de aproximativ 10% din cele ale comprimatelor clasice Aspirin 500 mg. Tehnologia combină dimensiunea redusă a particulelor cu dezintegrarea rapidă a comprimatelor, având ca rezultat faptul că noul Aspirinź se dizolvă de șase ori mai rapid decât până acum (la fel de rapid ca medicamentul Aspirinź plus C comprimate efervescente), intră mai rapid în circulația sangvină și ameliorează durerea de două ori mai rapid decît comprimatele clasice de Aspirinź.

Noul Aspirinź drajeuri va înlocui versiunea anterioară a comprimatelor Aspirinź de 500 mg ale Bayer SRL. Noul Aspirinź realizează tratamentul simptomatic al febrei și/sau durerilor ușoare, până la moderate, de exemplu cefalee, sindrom gripal, dureri dentare și musculare. S-a dovedit că realizează o ameliorare statistic semnificativă a durerii în comparație cu placebo pentru o perioadă de timp de până la șase ore. Posologia recomandată și doza zilnică maximă sunt specificate în prospectul din ambalaj, care trebuie citit și respectat înainte de a se administra produsul împreună cu lichide, așa cum este menționat. La copiii cu vârsta mai mică de 12 ani (cu greutatea mai mică de 40 kg), acesta nu trebuie să se administreze fără prescripție medicală.

Profilul de siguranță al acidului acetilsalicilic, ingredientul activ din noul Aspirinź, este unul din cele mai exhaustiv cercetate medicamente din lume. Având peste 115 de ani de dovezi înregistrate privind siguranța și eficiența, acesta a fost testat pe parcursul vieților a generații întregi.  Meta-analizele recent publicate a 145 de studii clinice, care reprezintă peste 32.000 de pacienți și 20 de ani de cercetări, au reconfirmat siguranța gastrointestinală (GI) generală a acidului acetilsalicilic în tratamentul de scurtă durată al durerilor ușoare, până la moderate, al durerilor și febrei cauzate de răceli sau gripă, atunci când este utilizat conform instrucțiunilor, demonstrând o incidență redusă a reacțiilor adverse GI minore și absența reacțiilor adverse grave asociate medicamentului.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din domeniul medical Urmărește-ne pe Facebook .